HomeMannenregels diner op de eerste date! Geen categorieMannenregels diner op de eerste date

Mannenregels diner op de eerste date

Meestal op de eerste date geven we een meisje in Mausoleum. Maar soms, scherpe sensaties omwille van, kunt u het uitnodigen aan het gebruikelijke diner in het restaurant.

Het meisje zou de eerste moeten zijn. In alles

Ze klimt eerst in de auto of tram, de eerste gaat naar het restaurant en de eerste geuit de bestelling. Zij is het eerste gretig gegooid op de mand met brood. En als je om een ​​of andere reden een gerecht hebt gebracht voordat ze, wacht tot de ober een bord met eten en voor het meisje zette.

Bestel geen salade!

Volgens een onderzoek uitgevoerd door de Daily Mail van de zomerkrant, gelooft elke vijfde vrouw dat een man die uitsluitend salade heeft besteld, — zwak. Vlees wordt nog steeds beschouwd als de meest moedige maaltijd. (Hoewel we denken dat het meest moedige voeding — Dit zijn insecten! Brrr…) Voordat u vlees bestelt, wordt u gedood dat uw metgezel niet vegetarisch is. Het is onwaarschijnlijk dat ze met een moordenaar wil omgaan.

Vegen snelheid

Mannen eten sneller dan vrouwen, dus in de natuur waren ze. Het is niet het geval om langzamer te eten. In de zin, niet zoals in slow motion, maar gewoon langzamer. Uiteindelijk eet je hier niet, maar luister over hoe een mooi meisje zit op het tegendeel haatte skiën op de les van lichamelijke opvoeding op de middelbare school. Nou, anderen zijn dezelfde ongelooflijk interessante verhalen uit haar biografie.

Vragen stellen

«Vertel me en de ski’s die je had op handbevestigers of automatisch?» Deze en andere vragen zullen een meisje geven om te begrijpen dat ze interessant voor je is op niet minder dan biefstuk, Langly verspreid voor je op een bord. En zorg ervoor dat u vragen stelt. kopen kamagra Als de metgezel bijvoorbeeld zal vragen: «Het lijkt je niet dat er niets mooier in de wereld is voor langharige cavia’s?» — Antwoord: «Niet. En jij?»

Maximaal twee delen van alcohol. Maximum

Eén deel van alcohol is genoeg om het ijs te smelten (vooral als het een overweldigde wijn is), twee porties genoeg om dom dom. De derde zal van pas komen als je wilt vechten met andere gastbezoekers voor manden met brood en eerlijk gezegd het meisje informeren dat je eigenlijk denkt aan haar ski’s. Serieus, weinig mensen zijn in staat om een ​​gemeenschappelijke reden na het derde deel van alcohol te behouden. We adviseren niet op de eerste datum om te controleren of u tot deze gekozen minderheid behoort.

Rekening betalen

Zelfs als je in de samenleving

kijkt «Feminisme — Pad naar vooruitgang», Vergeet het voor een avond. Betaling van het account van een man blijft nog steeds een eenvoudige courtship-clausule voor een meisje. En de hoeveelheid en eleganter die u betaalt, hoe hoger u in de ogen van de metgezel zult worden. Niet tijd om boven het account met een rekenmachine in de hand te zitten en uit te roepen: «Je denkt je voor, ze nemen geld voor brood!»

Quick Links

Connect Social

© 2023 Cosmoj Provider. All Rights Reserved